За нас

Счетоводна къща iTAX

Ние се стремим към отношения, основани на прозрачност, постоянство, взаимно доверие и почтеност с нашите служители, клиенти и други бизнес партньори

Кои сме ние

iTAX е счетоводна къща разположена в София, съдружниците на която имат сериозен професионален опит в сферата на счетоводството. Kлиентите ни са както местни, така и чуждестранни юридически и физически лица. Счетоводните услуги, ТРЗ услугите и данъчните консултации, предоставяни от счетоводна къща iTAX, са с най-висок стандарт на качество и в съответствие с българското законодателство.
Екипът на счетоводна къща iTAX се стреми постоянно да обогатява знанията си и да повишава професионалната си квалификация, за да бъдем максимално полезни на клиентите си и да ги съветваме и консултираме адекватно и актуално.

Мисия

Ние помагаме на хора, чийто бизнес означава всичко за тях - хора с енергия и амбиция, което означава, че не просто можем да помогнем, но живеем и дишаме с тяхната работа. Независимо дали сте глобална марка или амбициозен предприемач, ние ще се запознаем с вашите цели и заедно ще ги превърнем в реалност.

Услуги

Счетоводна къща iTAX предоставя и гарантира пълен набор от качествени счетоводни услуги, ТРЗ услуги, данъчни и трудово-правни консултации. В зависимост от сферата на дейност на бизнеса Ви, ние постоянно обогатяваме и увеличаваме гамата си от услуги.